Nov 18, 2006, 9:01 PM

Химн на Радостта 

  Poetry
1394 0 1

Тихо зората ми реди

за бъдни слънчеви

лъчи. Мъглата щяла

да се разсее, а дъжда –

да спре. Следите им

щели да се заличат

сред топлината на

Любовта. И всичко

щяло да запее химна

на Радостта.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??