18.11.2006 г., 21:01 ч.

Химн на Радостта 

  Поезия
1249 0 1

Тихо зората ми реди

за бъдни слънчеви

лъчи. Мъглата щяла

да се разсее, а дъжда –

да спре. Следите им

щели да се заличат

сред топлината на

Любовта. И всичко

щяло да запее химна

на Радостта.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??