8 нояб. 2021 г., 07:35

Хипнотично 

  Поэзия
629 4 13

Дръзка сипкава нотка в гласа

хипнотично засяда в душата.

Прелетяла отвъд непозната

вис неземна, реди чудеса.

 

Трепка с клепки сияйна луна,

белолика пазителка свята

на изконния ред на земята

и непреходната светлина.

 

Нечовешки звъни песента,

узурпира докрай сетивата,

телепатия сменя словата

и извайва от огън слънца.

 

© Светличка Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Достатъчен е един слънчев лъч, за да разсее много сенки »

16 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??