Nov 8, 2021, 7:35 AM

Хипнотично 

  Poetry
631 4 13

Дръзка сипкава нотка в гласа

хипнотично засяда в душата.

Прелетяла отвъд непозната

вис неземна, реди чудеса.

 

Трепка с клепки сияйна луна,

белолика пазителка свята

на изконния ред на земята

и непреходната светлина.

 

Нечовешки звъни песента,

узурпира докрай сетивата,

телепатия сменя словата

и извайва от огън слънца.

 

© Светличка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??