Хлебарки по тялото ми
Хлебарки ме лазят.
Името си не помня.
Виждам знаме.
Под земята съм.
Направи нещо!
Кажи името ми!
Направи нещо!
Измъкни ме!
Хлебарки по снимките.
Чернобели спомени.
В краката ми -плъхове.
И нищо не помня!
Направи нещо!
Всичко е позволено!
Кажи името ми!
Измъкни ме от тук!
© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены