1 окт. 2022 г., 09:30

Хомо крейзи 

  Поэзия » Другая
152 3 5

Двоичен свят - едно и нула,

до нано пътят е скъсен,

мисъл в Терасвят се щура

и лудва с Гигаскорост в мен.

 

И робско, робото- , безмерно

и Космос, и ядра ора

и тъй съм усремен химерно,

че нямам време да се спра.

 

Едва за страничката лична

си крадвам мигче  за игра.

Любов на крак е синтетична.

И все ме гложди - Докога?

© toti Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??