Хора и реки.
Искам свобода,
няма за кога.
Трябват ми пари,
за лудо работи!
Без слънце съм почти,
тъмни мисли ме спохождат.
Боря се с кошмари,
и насън и наяве.
Господи, прости,
аз без теб ще спра.
Всичките мечти
ще опропастя.
Шансът е един,
и животът също.
Xора и реки
в океан един се връщат.
30 март 2009
© Братан Все права защищены