31.03.2009 г., 0:35 ч.

Хора и реки 

  Поезия » Друга
485 0 2

 



Хора и реки.

 

Искам свобода,

няма за кога.

Трябват ми пари,

за лудо работи!

 

Без слънце съм почти,

тъмни мисли ме спохождат.

Боря се с кошмари,

и насън и наяве.

 

Господи, прости,

аз без теб ще спра.

Всичките мечти

ще опропастя.

 

Шансът е един,

и животът също.

Xора и реки

в океан един се връщат.

 

30 март 2009

 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, прилича на вопъл за нещо по-голямо...
  • Нито пък живота.Както не можеш два пъти да стъпиш в една и съща река, така всеки път, когато осъзнаеш грешка, стъпваш в нов живот.
Предложения
: ??:??