Отдавам под наем легла - за почивки.
За няколко часа, за ден… или два.
Широки, удобни… с приятни завивки,
със душ и с течаща, топла вода.
Леглата са в стаи със плътни пердета,
с картини и място за личен багаж.
Предлагам - безплатно вода и кафета,
а който желае му правя масаж.
Там пазя места - за нахъсани двойки,
и никой не връщам, падне ли мрак:
лесбийки, хибриди, нещастни девойки,
дори и старчоци с последен мерак.
Леглата са тихи - за секс са отлични!
С твърди матраци и титанов обков.
Цените са ниски - съвсем символични:
Единствено искам - да има Любов!
Изпращам на всеки желаещ адреса.
Хотелът е нов, разполага с легла.
С любов се издържа, без чужда намеса.
Любовни ментета въобще не търпя!
Юри
Йовев
Декември
2023 г.
© Yuri Yovev Все права защищены