23 дек. 2008 г., 00:53

Храм* 

  Поэзия
517 0 1

Храм строя за моите мечти...
Поканила те бих за миг поне да ги разгледаш,
но страхувам се, че в съдник мой ще се превърнеш.
Може би детайлите ще пропуснеш да съгледаш...

© ДРУГА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??