23.12.2008 г., 0:53 ч.

Храм* 

  Поезия
519 0 1

Храм строя за моите мечти...
Поканила те бих за миг поне да ги разгледаш,
но страхувам се, че в съдник мой ще се превърнеш.
Може би детайлите ще пропуснеш да съгледаш...

© ДРУГА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??