14 янв. 2021 г., 18:23

Храм 

  Поэзия » Любовная
712 0 1

Ти си роза, ти си слънце,

около теб ледовете се топят.

Ти плени моето сърце,

нежност и красота в него трептят.

 

Любовта не се продава,

ако е истинска - е безценна.

Душа на нея се отдава,

че тя чиста е и не е тленна.

 

Нека душа с теб да бъде,

по-красива аз не знам.

Нека този плам пребъде -

този светъл за двама храм!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??