30 июн. 2012 г., 22:01

Хронология 

  Поэзия » Любовная
576 0 1

отначало
не казвах на никой "обичам те"
или казвах, но само със думи
от благодарност, от скука - безумие,
от крещящо неискрени глуми,
после
отказах се даже от смисъла
и това така отегчи ме,
че станах присъда подписана
и спрях да измислям причини
обаче,
както става в живота понякога,
без насилие, без благодарност, без скука
тези думи, толкова мятани,
изведнъж откриха пролука
и сега
скочих явно в капан от безлуние,
пригоден за един, не за двама
и от дъното тихо "обичам те"
сричам само наум...

© Анжелина Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??