23 сент. 2017 г., 23:52

Хубав е животът 

  Поэзия » Философская
340 0 2

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Раждаш се – смучеш беберона

 

тийнейджър ставаш -смучат твоята

 

поработиш-посмучеш и на шефа

 

обвържеш се – смучат ти заплатата

 

деца създаваш – мучат ти живота

 

кола на лизинг взимаш-вечната епоха

 

косите побеляват – вече си се кротнал,

 

усмихваш се доволно, а пък утре се озъбиш,

 

хапнеш пийнеш – па си идеш

 

инак, казват – хубав бил животът.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Христо Манчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??