15 окт. 2011 г., 21:10

Художник 

  Поэзия » Для детей
3633 0 27
       

Грабвам цветните боички,

че художник съм голям.

Искам аз да видят всички

смело как рисувам сам.

 

И реших - стената вкъщи

ще изпъстря със замах.

Но защо се мама мръщи,

аз така и не разбрах!

 

 

 

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??