15 oct 2011, 21:10

Художник 

  Poesía » Para niños
3634 0 27
       

Грабвам цветните боички,

че художник съм голям.

Искам аз да видят всички

смело как рисувам сам.

 

И реших - стената вкъщи

ще изпъстря със замах.

Но защо се мама мръщи,

аз така и не разбрах!

 

 

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??