Oct 15, 2011, 9:10 PM

Художник 

  Poetry » For kids
3378 0 27
       

Грабвам цветните боички,

че художник съм голям.

Искам аз да видят всички

смело как рисувам сам.

 

И реших - стената вкъщи

ще изпъстря със замах.

Но защо се мама мръщи,

аз така и не разбрах!

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??