22 июл. 2017 г., 08:34

Хвалипръцкото /почти истински случай/ 

  Поэзия » Юмористическая
207 0 0

ХВАЛИПРЪЦКОТО
/почти истински случай/


Той все се удряше в гърдите...
Кънтеше мъжката му гръд.
Хвърчеше той и над орлите...
Величаеше той своя път!


Но прекалил бе със хвалбите!...
И както после се разбра,
от тупането по гърдите,
бе счупил няколко ребра...

 

 

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??