Jul 22, 2017, 8:34 AM

Хвалипръцкото /почти истински случай/ 

  Poetry » Humour
208 0 0

ХВАЛИПРЪЦКОТО
/почти истински случай/


Той все се удряше в гърдите...
Кънтеше мъжката му гръд.
Хвърчеше той и над орлите...
Величаеше той своя път!


Но прекалил бе със хвалбите!...
И както после се разбра,
от тупането по гърдите,
бе счупил няколко ребра...

 

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??