13 июн. 2006 г., 11:40

хъ 

  Поэзия
787 0 3
--пикаят до вятъра------------------------------от спрелите влакове--
---охранени дракони-------------------------облизват се лакомo-------
-----усмихват се някому-------------------залоени предатели----------
-------дъвчейки размисъл---------------пълнежа на блатото------------
-----------------------поръсени с капчици----------------------------
------------------------блясък на злато------------------------------
------------------------нямат ни спомен------------------------------
----------------------но така са им казали---------------------------
-----------------------продали са святото----------------------------
-------от търбуси увиснали-------------- миг прерязва сърцето--------
-----яростно с гърчове---------------------морето ражда дете--------
---струи огнена кръв-------------------------от небето което е------
-урната каменна------------------$-------------вятър а някой наблизо-
пикае

© Марвин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??