И без мене този сайт живее,
толкова голям и талантлив.
Други думи в дланите му греят.
Други стихове го правят жив,
а поезията мощно диша,
без да е преминала през мен.
И дори когато спра да пиша,
тананикам нейния рефрен:
„Поетично сътвори живота.
Поетично пресъздай мига.
Превърни в бижу гласа самотен,
който онемява от тъга.
Някой друг очаква твойте думи.
Някой те жадува. Не мълчи.
Някой се спасява от безумие,
потопил в словата ти очи.”
И без мене този сайт живее.
Словото – огромен океан,
отразява този свят, копнеещ
за любов и миг съпреживян.
Честит празник на всички пишещи в Откровения! :)
© Валентина Шейтанова Все права защищены