1.10.2009 г., 13:10 ч.

И без мене този сайт живее 

  Поезия » Друга
1119 0 11

 


  И без мене този сайт живее,
  толкова голям и талантлив.
  Други думи в дланите му греят.
  Други стихове го правят жив,
  а поезията мощно диша,
  без да е преминала през мен.
  И дори когато спра да пиша,
  тананикам нейния рефрен:

 

„Поетично сътвори живота.
  Поетично пресъздай мига.
  Превърни в бижу гласа самотен,
  който онемява от тъга.
  Някой друг очаква твойте думи.
  Някой те жадува. Не мълчи.
  Някой се спасява от безумие,
  потопил в словата ти очи.”

 

  И без мене този сайт живее.
  Словото – огромен океан,
  отразява този свят, копнеещ
  за любов и миг съпреживян.
   

Честит празник на всички пишещи в Откровения!   :)

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??