25 февр. 2008 г., 18:39

И без тебе мога... 

  Поэзия
735 1 6

Просто обичаш трудните неща.

И аз съм като теб -

може би затова те обичам...

Бях желана, красива, уверена...

Ти ме караше да бъда такава...

Но не ми даваше сигурност,

а аз се нуждаех от нея...

Всички жени бяха твои,

но ти искаше само мен.

Тази, която не можеше да имаш...

Предложи ми нещо различно

и все още си в мечтите ми,

въпреки опитите да се забравим взаимно...

Колко малко е нужно

да превземеш отново мислите ми

и да те накарам да загубиш контрол,

да ме желаеш като преди...

... или още по-силно...

© Герито Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??