5 нояб. 2005 г., 09:37

И чакам пак да се завърнеш... 

  Поэзия
1052 0 2
Поглеждам пак към телефона,
а той безмилостно мълчи.
Понасям ледената ми корона,
но вместо диаманти е с сълзи.

Рисувам с поглед в нищото,
и твоя образ все е там.
С надежда гледам към огнището,
но ти не оживяваш, а оставаш ням.

И моля се отново да се върнеш,
и моля се безкрай,
когато ще превърнеш
моят Ад във Рай...

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??