13 дек. 2013 г., 22:57

И днес 

  Поэзия » Другая
690 0 0

И днес зеници отварят

И днес пъплят в калта

змии и хали

... цели...

поглъщащи света.

 

И днес умират бавно

светлини... и...

разум, доброта

И днес борба се води

за човешката душа.

 

И днес загиват и герои

И днес в неравностна война

И днес кръвта се рони

във вихъра на вечността.

© Марина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??