13.12.2013 г., 22:57 ч.

И днес 

  Поезия » Друга
697 0 0

И днес зеници отварят

И днес пъплят в калта

змии и хали

... цели...

поглъщащи света.

 

И днес умират бавно

светлини... и...

разум, доброта

И днес борба се води

за човешката душа.

 

И днес загиват и герои

И днес в неравностна война

И днес кръвта се рони

във вихъра на вечността.

© Марина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??