14 апр. 2006 г., 17:08

И ето... 

  Поэзия
624 0 5
И ето само миг
един измина
откакто ти замина
а сдържам силен вик

по тебе

И ето само ден
един се стече
през пръстите и вече
чувствам липса в мен

по тебе

И ето само нощ
една залезе
откакто ти излезе
а аз съм пак в немощ

по тебе

и ето само...
тишина

отговаря ехо на вика ми
нещо в мен не спира да крещи
навънка пак се стъмни
къде си ти? къде си ти?

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??