14.04.2006 г., 17:08 ч.

И ето... 

  Поезия
630 0 5
И ето само миг
един измина
откакто ти замина
а сдържам силен вик

по тебе

И ето само ден
един се стече
през пръстите и вече
чувствам липса в мен

по тебе

И ето само нощ
една залезе
откакто ти излезе
а аз съм пак в немощ

по тебе

и ето само...
тишина

отговаря ехо на вика ми
нещо в мен не спира да крещи
навънка пак се стъмни
къде си ти? къде си ти?

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??