28 окт. 2011 г., 20:13

И какавидите летят... насън 

  Поэзия
737 0 2
***
Сънувах, че съм нощна какавида.
В зародиша се учех да летя.
Небето ми не беше твърде сиво,
земята ми... почти не ме боля.

Събудих се и всичко се пропука.
Нозете ми тежаха по пръстта.
Под стъпките ми пътят се залута.
Бях нощна пеперуда... без крила.


© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??