Oct 28, 2011, 8:13 PM

И какавидите летят... насън 

  Poetry
824 0 2
***
Сънувах, че съм нощна какавида.
В зародиша се учех да летя.
Небето ми не беше твърде сиво,
земята ми... почти не ме боля.

Събудих се и всичко се пропука.
Нозете ми тежаха по пръстта.
Под стъпките ми пътят се залута.
Бях нощна пеперуда... без крила.


© Арлина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??