Настигам те и ти изчезваш.
Аз сякаш тичам през вода,
потъвам, падам и се давя…
И пак се раждам. В свобода.
Да те докосна се протягам,
По пръстите ми - капки дъжд.
Побягвам аз. И ти побягваш.
И двамата се гоним. В кръг.
© Ралица Все права защищены