От сън ме буди моята с целувки
и после нежно темето ми гали...
От тези тъй възбуждащи милувки
настръхвам цял и мигам на парцали...
Пристъпва с „па-де-дьо” из двора конят!...
Свинята рони славееви звуци!...
Кокошки яростно петела гонят
и лае котката със глас на куче!....
А Шаро, шеф-охраната във вкъщи,
по хамлетовски пък умува тука -
на агнешка главичка той се мръщи,
зарязва я и рови из боклука!...
И плуват пеперуди по реката,
а охлюви в тревата се надскачат...
Дали комета идва към земята,
та всички твари взеха да откачат?...
За нещо в службата ме хока шефа,
ухилвам се, по бузката го щипвам...
И продължавам да си правя кефа –
с кафенце, уж случайно, го посипвам...
„Я спри!..Ти май че нещо тук ме лъжеш...
Това да бъде вярно - няма начин!...”
Фантазия така тренирам, друже!...
А туй за шефа го мечтая, значи!...
© Роберт Все права защищены
Приятен ден!...