24 февр. 2008 г., 07:36

и малко е достатъчно понякога 

  Поэзия » Другая
843 0 7

и малко е достатъчно понякога

да тичаме

след думите

на другите

 

и малко е достатъчно понякога

да плачем

безрезервно

напоено

 

и малко е достатъчно понякога

да тръгнем

да останем

да се чакаме

 

но малкото не ми достига никога

да вярвам

в любовта

и други приказки

© Питър Хайнрих Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??