24 feb 2008, 7:36

и малко е достатъчно понякога 

  Poesía » Otra
811 0 7

и малко е достатъчно понякога

да тичаме

след думите

на другите

 

и малко е достатъчно понякога

да плачем

безрезервно

напоено

 

и малко е достатъчно понякога

да тръгнем

да останем

да се чакаме

 

но малкото не ми достига никога

да вярвам

в любовта

и други приказки

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??