24.02.2008 г., 7:36 ч.

и малко е достатъчно понякога 

  Поезия » Друга
802 0 7

и малко е достатъчно понякога

да тичаме

след думите

на другите

 

и малко е достатъчно понякога

да плачем

безрезервно

напоено

 

и малко е достатъчно понякога

да тръгнем

да останем

да се чакаме

 

но малкото не ми достига никога

да вярвам

в любовта

и други приказки

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??