27 мая 2009 г., 22:35

И накрая - просто уиски с лед... 

  Поэзия
1029 0 6

Уморих се от думите, всичко си казахме,

уморих се от болката на голите истини.

Проклех чувствата до безкрайност доказвани

и новите страници, отдавна прелистени.

 

Заключих си устните за нови любовници,

оставих милувките за някой след теб.

Запазих прегръдките за други прахосници.

И даже усмивките за следващ ревнивец проклет.

 

И чакам го него, като тебе да дойде,

да обещае всичко и всичко да вземе.

Независимо какъв е, защо е и кой е,

и малкото сили той ще отнеме…

 

И отново пресъхнали, ще търсят очите ми -

целувка - утеха от някои след теб…

Изморени отново ще бъдат ръцете ми,

за старите рани да дирят нов лек.

 

Уморих се да чакам нови измамници

и да търся забрава, като гледам напред.

Сега искам да бъда като тези безсрамници

и мъка да давя във просто уиски със лед…

 

© Преси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??