5 нояб. 2009 г., 13:57

И не 

  Поэзия » Любовная
504 0 1
Не пламъчета, огън запали,
макар и тортата да липсва.
Защото, знай, вечно ще гори,
такава жар не писва!
И не смях, усмивка заложи
в душа, застанала отсреща.
Най упорствай, когато ти горчи.
Нека тя усеща!
И не мисли, че само с глъчка и глазура
едно същество ти завладяваш...
Истинското съществува,
щом пребориш го и го изстрадаш.

© Виолета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??