Старостта ще погали с пръсти косата ми
и тя цялата ще посребрее,
но аз няма да я пусна в душата си
и тя никога не ще остарее.
Тя все още се чувства на осемнадесет,
все още с вятъра тича,
все още иска да стигне звездите
и няма да спре да обича!
© Анна Дюлгерова Все права защищены