12.07.2008 г., 19:37 ч.

И няма да спре да обича 

  Поезия » Друга
757 0 24

Старостта ще погали с пръсти косата ми

и тя цялата ще посребрее,

но аз няма да я пусна в душата си

и тя никога не ще остарее.

 

 

Тя все още се чувства на осемнадесет,

все още с вятъра тича,

все още иска да стигне звездите

и няма да спре да обича!

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??