17 дек. 2008 г., 15:03

И пак дъждът вали 

  Поэзия » Любовная
1088 0 5

Дъждът вали, сезоните се трупат,

години минаха дори.

В сърцето нищо не остана,

а може няколко лъжи.

Красиви думи - но лъжи!

 

И аз седя на пейката замислена.

Още помня твоите очи

как ме гледаха тъй нежно,

а сега дъждът вали.

 

Да бъда с теб е невъзможно.

Ти избра своя път.

Полетя нагоре към небето,

а аз съм долу под дъжда.

 

Дъждът вали, сезоните се трупат,

години минаха дори.

Сега съм радостна, сега не плача.

Реших и аз да полетя!

Малка доза и виждам вече края.

Да!... Шепа пръст, шепа пръст и много рози!

А ти остана под дъжда.

© Само Една Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??