7 июн. 2016 г., 07:47

И се целуваме... 

  Поэзия » Любовная
540 0 3

 

Гледаш ме втренчено, очаквайки да се случи нещо,

толкова мълчаливо, очевидно нямаме нужда от думи

и се целуваме...

докато дъждът ни прегръща,

косите ти мокри в ръцете ми,

тази палава усмивка и очи на дете...

и се целуваме...

и отдаваме себе си, живота и вярата...

една душа, паднала на колене,

един шепот и една въздишка, и се целуваме...

а дъждът ни завива в опиянението

на любовта ни...



 

 

© Николай Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??