27 апр. 2016 г., 01:08

И сега ... 

  Поэзия
346 0 0

 

 

 

Толкова беше ти красива,

че плаках, взирайки се в теб,

плачех аз от недостижимост

на младото сърце, обвито в лед.

 

И ослепявах бавно от сълзи,

пречупващи у мен копнежа

да потъна в най-дълбоките очи,

удавник да съм аз от нежност.

 

Толкова беше ти красива -

и сега обичам да те гледам

под миглите в съня прикрита ...

да те сбъдвам от химера ...

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??