17 дек. 2022 г., 18:09

И щастие, и радост си едничка… 

  Поэзия » Любовная
286 1 2

Възторжено ти казвам, че те искам.

Гордея се, че мога да съм твой.

Душата ти в душата ми е пристан.

А моята откри красив покой.

 

И щастие, и радост си едничка.

Гласът ти – като истински сатен.

Възторжено ми казваш, че ме искаш.

И цялата шептиш с душа из мен.

© Небесен Владетел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??