Възторжено ти казвам, че те искам.
Гордея се, че мога да съм твой.
Душата ти в душата ми е пристан.
А моята откри красив покой.
И щастие, и радост си едничка.
Гласът ти – като истински сатен.
Възторжено ми казваш, че ме искаш.
И цялата шептиш с душа из мен.
© Небесен Владетел All rights reserved.