17 dic 2022, 18:09

И щастие, и радост си едничка… 

  Poesía » De amor
285 1 2

Възторжено ти казвам, че те искам.

Гордея се, че мога да съм твой.

Душата ти в душата ми е пристан.

А моята откри красив покой.

 

И щастие, и радост си едничка.

Гласът ти – като истински сатен.

Възторжено ми казваш, че ме искаш.

И цялата шептиш с душа из мен.

© Небесен Владетел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??