22 дек. 2009 г., 09:27

... и ще мога да заспя 

  Поэзия » Любовная
716 0 2

Нека те изплача...

позволи, поне да те изплача!

Да преминеш през душата ми в сълзи...

За да откъсна от ранимостта ми... сляпа,

болката, която ми тежи.

Нека те изплача...

позволи, преди да полудея,

преди да замълча за сетен път.

Преди да осъзная, че копнея

нещо, за което бях на съд...

Нека те изплача!

Моля те, не спирай!

Моля те, не искай да се спра!

... Ще заплача, няма да умирам,

няма да те съдят за това...

 

Всъщност... ти нямаш нищо общо.

Не си виновна в нищо... Разбери!

Това е между мен и мен, изобщо...

... няма за какво и кой да те вини...

 

Нека те изплача!

Позволи, поне да те  изплача!

Нека да изпълня вечността...

Нека ме запомни... и превежда...

после... и ще мога да заспя...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??