8 янв. 2012 г., 12:46

И тази нощ 

  Поэзия
449 0 0

... А слънцето свети в оранжево,

галейки вятъра с дланите -
в моя свят с разкъсана цялостност -
силно боли. И разтапя се.


Изчезва там, горе - във синьото.
В него се влива. С отдаденост.
То става на атоми нищо и
просто го няма. И тази нощ.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??