Jan 8, 2012, 12:46 PM

И тази нощ 

  Poetry
460 0 0

... А слънцето свети в оранжево,

галейки вятъра с дланите -
в моя свят с разкъсана цялостност -
силно боли. И разтапя се.


Изчезва там, горе - във синьото.
В него се влива. С отдаденост.
То става на атоми нищо и
просто го няма. И тази нощ.

© Цвет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??