17 мая 2020 г., 23:52

И тази нощ... 

  Поэзия » Любовная
654 1 14

Свещта угасна без да догори,

една звезда политна от небето,

в прозореца разби безброй искри,

стопи се в мрака звездната пътека...

 

От взиране очите ги боли,

сълза прокрадва се свенливо,

и тази нощ ще си отиде без следи,

унесен в чакане, заспиваш...

© П Антонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??