May 17, 2020, 11:52 PM

И тази нощ... 

  Poetry » Love
650 1 14

Свещта угасна без да догори,

една звезда политна от небето,

в прозореца разби безброй искри,

стопи се в мрака звездната пътека...

 

От взиране очите ги боли,

сълза прокрадва се свенливо,

и тази нощ ще си отиде без следи,

унесен в чакане, заспиваш...

© П Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??